7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbouquet garnicitroensapcitroenschilcognaccourgettedoorregen spekdragondroge cidereiknoflookkonijnlaurierbladmeelolieolijfolierode wijnrozemarijntijmuivleesbouillonwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Wild zwijn op Lainze wijze

Ingrediënten:
champignon, citroensap, ganzenlever, hertenfilet, laurierblad, meel, peperkorrel, rode aalbessen, rode wijn, soepgroenten, varkensribstuk, verse tijm, vet spek, wildfond, zout, zure room en zwezerik

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met cider - coniglio al sidro

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroenschil, droge cider, konijn, olijfolie, pancetta, peper, ui, verse tijm, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenragout

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, courgette, konijn, konijnenfond, olie, peper, prei, vastkokende aardappel, verse peterselie, witte champignons, wortels en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild