Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Witte ragoutsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons uit pot, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, room, schenkelvlees en witte wijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, ei, gehakt, kalfsgehakt, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, ui, water, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe: