Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bakpoeder, boerenkool, broccoli, ciderazijn, courgette, ei, griekse yoghurt, groente, kaneel, koolzuurhoudend bronwater, koriander, lente-ui, limoen, maïzena, olijfolie, oud broodkruim, paprika, peper, peterselie, plantaardige olie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek: