6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterchampignoncitroenschilcrème fraîchedoorregen spekdroge rode wijneekhoorntjesbroodeendkippenbouillonkippenboutknoflooknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpreirigatonitagliatelletomatenpureeuiwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al kippenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, eekhoorntjesbrood, eend, extra vierge-olijfolie, jeneverbes, kaaskorst van parmezaanse kaas, kalkoen, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, rozemarijn, runderbouillon, tagliatelle, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tagliatelle met ragù uit Umbrië

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, crème fraîche, gedroogde paddenstoelen, kip, kippeningewanden, mager kalfsvlees, nootmuskaat, prosciutto, tagliatelle, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
saus / pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Maaltijd kippesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, foelie, gemberwortel, japanse sojasaus, kip, knoflook, macaroni, peper, prei, slagroom, ui, verse bieslook, vlindermacaroni, winterwortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 2 - bahmi djawa 2

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, chinese mie, djahé, groene spaanse peper, hollandse garnalen, kippenbout, knoflook, olie, peper, prei, rode spaanse peper, sambal badjak, sambal oelek, ui, verse bieslook en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bami goreng

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, ei, garnaal, gedroogde chinese paddestoelen, gember, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, koolblad, lichte sojasaus, mie, olie, peper, prei, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Maccheroni alla Bolognese - Macaroni met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, doorregen spek, gedroogde champignons, kippenhartjes, kippenlevers, kruidnagel, mager rundgehakt, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon