Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Vleessoep
- Ingrediënten:
- ei, mager rundvlees, marjolein, munt, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, saffraan, vleesbouillon, water en wijnazijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakolie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, flensjes, frituurolie, gaar vlees, gehakt, gemalen zwarte peper, kerriepoeder, kip, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, room, ui, vis, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Wateetons:
Recept van De Hippe Vegetarier: