Recept uit Margriet kookboek:
Ragout in schelpen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, margarine, paneermeel, peterselie, slagroom, visbouillon en visfilet
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, achterham, arachideolie, bakpoeder, bouillon, cayennepeper, cheddar, citroenschil, crème fraîche, dijonmosterd, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, garnalensap, gedroogd broodkruim, kip, margarine, melk, peper, peterselie, slagroom, vis, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: