Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes à la crème- Wortelen in roomsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kervel, peterselie, slagroom, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appelmoes, avocado, azijn, baking soda, bessen, bier, bladpeterselie, bloemkool, boekweitmeel, boter, brood, chocolademelk, citroen, citroensap, crème fraîche, deeg, dijonmosterd, ei, kervel, kruiden, room, vlees, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: