Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Krabmousse
- Ingrediënten:
- bieslook, bladgelatine, citroensap, krabconsommé, mayonaise, slagroom, tabasco, water, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, artisjok, azijn, bloem, boter, chilipeper, citroenmelisse, crème fraîche, dragon, dressing van grove mosterd, eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, krabconsommé, kruiden, mango, mayonaise, peper, peterselie, room, sjalot, tabasco, wit krabvlees, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: