Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Torta di riso con la zucca (Rijst-pompoentaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, melk, muskaatpompoen, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rondkorrelrijst en water
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, ei, eidooier, kabeljauw, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, ricotta, risottorijst, rode paprika, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, tuinkruiden, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier: