Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Ravioli - raviolis
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, snijbiet, spinazie, tomatensaus en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, bonenkruid, boter, bouillon, cayennepeper, chilipeper, ei, gehakt, groente, italiaanse kruiden, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, rode wijnazijn, spinazie, suiker, tomatenpuree, uienpoeder, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: