16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelsausappelbanaanbeslagbloemcitroensapcornflakesdruivenpitolieeieidooieresdoorn-botercrèmeglazuurfilodeegfruitcompotefruitpureegele rozijnengemalen amandelengezoet broodkruimmelkolieplantaardige oliesuikerzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Gekarameliseerd wentelteefje

Ingrediënten:
boter, brood, druivenpitolie, ei, kaneel, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Wentelteefje

Ingrediënten:
boter, brood, druivenpitolie, ei, kaneel, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Wentelteefje met esdoornsiroop

Ingrediënten:
boter, brood, druivenpitolie, ei, esdoornsiroop, kaneel, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Wentelteefje met fruitpuree

Ingrediënten:
boter, brood, druivenpitolie, ei, fruitpuree, kaneel, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Wentelteefje met slagroom

Ingrediënten:
boter, brood, druivenpitolie, ei, kaneel, maïsolie, melk, slagroom, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Wentelteefje met een notenkorst

Ingrediënten:
boter, brood, druivenpitolie, ei, kaneel, maïsolie, melk, noten, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Peruaanse keuken: zoete aardappel bollen

Ingrediënten:
beslag, bloem, boter, brood, eieren, bloem, kaneel, kaneelstokje, lichtbruine basterdsuiker, lichtbruine suiker, olie, plantaardige olie, sinaasappel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, siroop, suiker, water, zoete aardappel en zoete aardappelen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Appelstrudel

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroensap, filodeeg, gele rozijnen, gemalen amandelen, kaneel, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, walnoten en zure appels

Keuken:
Midden-europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Vleespasteitjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, boterhammen, ei, kaneel, koriander, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, rundergehakt, suiker en zout

Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Tharid die ze in Ifruqiyya fatir noemen

Ingrediënten:
amandelen, boter, eidooier, kaneel, kippenvlees, korianderzaad, lamsvlees, olie, olijven, peper, ui, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees