Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Szilvás gombóe - Pruimenknoedels
- Ingrediënten:
- bloem, bloemige aardappel, boter, kaneel, paneermeel, poedersuiker, pruimen, suikerklontjes en zout
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloemige aardappel, bloemkool, boter, broccoli, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, deeg, ei, eiwit, gember, kaas, kaneel, knoflook, limoensap, poedersuiker |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: