Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bagna cauda
- Ingrediënten:
- ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, bouillon, citroen, citroensap, courgette, eidooier, granaatappel, groente, kalfsfond, kalfsvlees, kruiden, lamsschenkel, laurier, olie, paprika, saffraan, tomaat, tonijn, ui, vet, water, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Miss Fromage: