57 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroengrascitroensapfruitgembergula djawaketjap maniskipkorianderpoederlombokoliepepersalamblaadjessambal oeleksantensjalotsuikertrassiuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Indonesische nasi goreng

Ingrediënten:
arachideolie, eieren, ketjap manis, laos, lente-uien, rode pepers, sjalotten, knoflook, trassi, water, witte rijst, zeezout en zwarte peper

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Ontbijt / diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rijstsoep met varkensvlees - khao tom moo

Ingrediënten:
bai pak chee, bleekselderij, galangapoeder, jasmijnrijst, khao suay, kha pon, knoflook, kratiem, maggi, nam pla, olie, thaise vissaus, varkensgehakt, verse koriander, water en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / soep/bouillon / rijst
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:

Gadogado

Ingrediënten:
aardappel, cassave chips, citroengras, geelwortelpoeder, haricots verts, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, kousenband, kroepoek, laos, mild paprikapoeder, palmsuiker, pinda's, plantaardige olie, sambal oelek, sjalot, spitskool, tahu, tamarindepulp, taugé, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sambal goreng boontjes

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laospoeder, olie, rode spaanse peper, sambal oelek, santen, sereh, serehpoeder, sjalot, sperziebonen en water

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Satésaus

Ingrediënten:
citroengras, galangal, gedroogde pepertjes, geroosterde pindas, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olie, sjalot, suiker, tamarindepulp, water en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
saus
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Duivelse kip

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, crème fraîche, ketjap manis, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, kokosmelk, laos, olie, sambal oelek, tomaat, ui en water

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...