19 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloemagar-agarappelbotercottage cheeseeieidooiereiwitgistkaneelkarnemelkmaïsoliemelkmild kerriepoederoliesuikeruivolle yoghurtzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Milde kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, gembersiroop, groentebouillon, mild kerriepoeder, olie, ui, volle yoghurt en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Kerriesoep

Ingrediënten:
bloem, gembersiroop, groentebouillontablet, kroepoek, mild kerriepoeder, olie, papadums, ui, verse koriander, verse munt, volle yoghurt en zure room

Keuken:
Indisch / Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blini met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, cottage cheese, druivenpitolie, ei, kaneel, maïsolie, melk, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met vers fruit

Ingrediënten:
appel, bloem, bosbessen, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, frambozen, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met gedroogd fruit

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gedroogde abrikozen, gedroogde cranberries, gedroogde kersen, karnemelk, maïsolie, melk, rozijnen, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met gekookte granen

Ingrediënten:
bloem, boter, couscous, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gerst, gierst, karnemelk, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, vanille-extract, wilde rijst, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met gember

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gember, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met noten, crunchy granola, kokos

Ingrediënten:
bloem, boter, granola, druivenpitolie, eidooier, eiwit, karnemelk, kokos, maïsolie, melk, noten, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Karnemelkwafels

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Snelle en makkelijke wafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, kaneel, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met kerriepoeder

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, karnemelk, kerriepoeder, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met citruszest

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenzest, druivenpitolie, eidooier, eiwit, karnemelk, maïsolie, melk, sinaasappelzest, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met geraspte kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, druivenpitolie, eidooier, eiwit, emmentaler, karnemelk, maïsolie, melk, monterey jack kaas, parmezaanse kaas, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout, zure room en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Indiase kalkoencurry

Ingrediënten:
bloem, boter, currypasta, kalkoenfilet, kippenbouillon, knoflook, koriander, olie, peterselie, tikka kruidenpasta, ui, volle yoghurt en zure room

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Hartige uientaart

Ingrediënten:
bloem, eieren, gemalen kaas, gist, karwijzaad, melk, olie, peper, spek, uien, yoghurt, zout en zure room

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pizza met groenten

Ingrediënten:
bloem, eieren, belegen kaas, gist, mager spek, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, spruiten, uien, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Ijskoude sleepruim met ganache van bruine kaas

Ingrediënten:
00-bloem, agar-agar, amandelpoeder, appelbalsamico, bladgelatine, boter, bramen, bruine kaas, bruine suiker, druivenpitolie, eidooier, iota, melk, poedersuiker, pruimpitten, room, sleepruimensap, suiker en yoghurtwei

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zoet / hartige hapjes