Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Konijn met rookspek
- Ingrediënten:
- doorregen rookspek, konijn, laurier, tijm, tomaat, ui en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, bonenkruid, citroen, darmnet, doorregen rookspek, droge witte wijn, ei, gelatine, gevogeltelevers, grof zout, grove mosterd, jong zwijnenvlees, kippenfond, knoflook, knolselderij, konijnenbout, laurierblad, olijfolie, peper, port, tijm, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Provence: