Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, brandewijn, bruine bonen, gemalen zwarte peper, groente, jeneverbes, kastanjechampignons, komijn, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, sukadelappen, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Sweet Food Lovin: