Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Brätnockerln - baknoedels
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- noedels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bechamelsaus, bloem, boter, brood, burger, chiazaad, curry, ei, gehakt, granen, kalfsgehakt, knoflook, melk, palmolie, peper, peterselie, specerijen, suiker, tarwebloem, vet, vlees, vleesvervanger, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: