Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Toast Kannibaal
- Ingrediënten:
- biefstuk, witbrood, kappertjes, mayonaise, sjalot, tabasco en zure augurken
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, abalone uit blik, appel, azijn, bacon, basilicum, biefstuk, bieslook, bloem, boter, bourbon, brood, eidooier, groene paprika, ketchup, mosterd, paprikapoeder, peper, room, sla, ui, worcestersaus, zout, zure augurk |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: