Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Gefrituurde pijlinktvis knoflookmayonaise met gerookte pimenton
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, harina de trigo, knoflook, mayonaise, olijfolie en pijlinktvis
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, baking soda, dille, fijn griesmeel, frituurolie, inktvis, knoflook, knoflookmayonaise, limoen, mild paprikapoeder, mul, olijfolie, rode spaanse peper, suikerklontjes, sumak, vis, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Karsu's Kitchen: