Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Krabmousse
- Ingrediënten:
- bieslook, bladgelatine, citroensap, krabconsommé, mayonaise, slagroom, tabasco, water, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | artisjok, azijn, bieslook, chilipeper, crème fraîche, dille, dragon, dressing van grove mosterd, ei, komkommer, komkommersalade, krabconsommé, kruiden, lente-ui, mango, mierikswortel, mosterd, peper, room, tabasco, waterkers, wit krabvlees, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: