Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, frituurolie, gerookt paprikapoeder, griekse yoghurt, ijsbergsla, ketchup, kikkererwten, knoflookmayonaise, knolselderij, komijn, komkommer, kool, laurier, olijfolie, peper, peterselie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Francesca Kookt!: