7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: alcoholbleekselderijcitroensapeidooierkalfsfondkalfsvleesknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepeperpreisjalotsuikertomaattonijnuivetwitte uiwitte wijnazijnwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zeelt in gekruide saus

Ingrediënten:
bernagie, bieslook, citroen, citroenmelisse, citroensap, citroenschil, dragon, kervel, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, pimentbolletjes, selderijknol, tabasco, ui, water, wijnazijn, witte wijn, wortel, yoghurt, zeelt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Court-bouillon

Ingrediënten:
azijn, citroen, kruidnagels, laurier, peterselie, uien, water, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Eend met sinaasappel

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, azijn, citroen, eend, peper, peterselie, pistaches, sinaasappelen, sinaasappellikeur, sjalotten, suiker, vetstof, water, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout