Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Torta di riso con la zucca (Rijst-pompoentaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, melk, muskaatpompoen, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rondkorrelrijst en water
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bakpoeder, boter, bouillon, dragon, ei, eidooier, gedroogde dragon, kerriepoeder, kervel, lente-ui, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, ricotta, sjalot, slagroom, suiker, waterkers, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier: