12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbeslagbleekselderijbloemkoolbotereigehaktgekookte hamgranenkalfsgehaktkalfszwezerikknoflookkruidenlasagnavellennootmuskaatolieolijfolieoreganopannenkoekenparmezaanse kaaspeperpeterselieuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Zwezerikragout

Ingrediënten:
bloem, champignons, foelie, kalfsgehakt, kalfszwezerik, melk, paneermeel, peper, peperkorrels, sjalot, tuinkruiden, vetstof, water, witte wijn en zout

Soort:
pastei / orgaanvlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, italiaanse pomodori in blik, knoflook, lasagnavellen, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, varkensgehakt, wittte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Groene pannenkoeken met pompoenchips

Ingrediënten:
basilicum, beslag, boter, ei, extra vergine olijfolie, bloem, gist, knoflook, kruiden, melk, pannenkoeken, peper en zout, pompoen, sjalot, sjalotje, spinazie, taart, peterselie, knoflook en zout

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastataart

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, broodkruimels, conchiglie, ei, kruiden, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, kruiden, knoflook, lamsgehakt, lasagnavellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blini met groente en kaas

Ingrediënten:
asperge, bloem, bloemkool, boter, broccoli, doperwten, druivenpitolie, ei, kaas, maïsolie, melk, paddenstoelen, spinazie, ui, kruiden en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Koken met kleur: Kruidenkaas flensjes

Ingrediënten:
bakpoeder, beslag, bloem, boursin, eieren, flensjes, granen, groenten, koriander, kruiden, kruidenblaadjes, kruidenkaas, melk, munt, pannenkoeken, peterselie, olie, zout, taart, bakpoeder, volle melk, zonnebloemolie en zout