Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Polenta met gebakken wijngaardslakken
- Ingrediënten:
- boter, grof maismeel, knoflook, melk, peper, peterselie, rozemarijn, snijbiet, wijngaardslakken en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, biet, bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, courgette, dille, ei, gehakt, groente, italiaanse kruiden, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, specerijen, suiker, tijm, vlees, water, zeezout, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: