Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsoesters met melk - scaloppine al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsoester, kappertje, melk, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, aubergine, azijn, bechamelsaus, bloem, boter, ei, foelie, gehakt, ham, kalfsgehakt, kalfszwezerik, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, pasta, peterselie, suiker, ui, vlees, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier: