5 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelaardappelpureebloemkoolbotercitroenschilcourgettecrème fraîchedilleeigerookte zalmgroentegroentebouillonkwarklente-uimagere kwarkmargarineolieolijfoliepaneermeelpeperplantaardige oliesuikertabascozout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:

Aardappelkoekjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
aardappelpuree, bakpoeder, bloem, citroensap, dille, ei, gerookte zalm, lente-ui, olijfolie en volle melk

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Aardappelcake met tuinbonendip

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, crème fraîche, ei, groentebouillon, kwark, melk, natriumbicarbonaat, olie, peper, tabasco, tuinbonen, worcestersaus, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Zoete kaastaart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenschil, crème fraîche, ei, magere kwark, margarine, melk, paneermeel, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Bloemkoolbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemkool, citroensap, groente, melk, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur