Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Griesmeelcake met rozijnen
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine rum, eieren, griesmeel, honing, melk, sultanarozijnen en water
- Soort:
- zoet / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appelsap, appelstroop, azijn, bakpoeder, basilicum, bloem, boter, bruine rum, citroensap, dressing, durum tarwemeel, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, fijne tafelsuiker, gedroogde tomaat, gist, kurkuma, olie, plantaardige olie, suiker, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:
Recept van De Hippe Vegetarier: