85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapdroge witte wijneieidooierkaasknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspastapeterseliesjalotspecerijentijmuivleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerde groene kool

Ingrediënten:
dragon, gruyère, halfvolle room, kool, melk, slagroom, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, gruyère, halfvolle room, melk, slagroom, tijm, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel en aardpeergratin

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, gruyère, halfvolle room, melk, slagroom, tijm, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Aspergequiche - quiche agli asparagi

Ingrediënten:
asperge, bladerdeeg, bloem, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fusilli met ham en kaas

Ingrediënten:
ei, fusilli, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé de poisson - Vissoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gepocheerde scholfilet, gepocheerde tongfilet, gruyère, lente-ui, melk, mousseline-sabayonsaus, peper, sjalot, slagroom, visvocht en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vis
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Left-over pastataartjes

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, gruyère, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, slagroom en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...