Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Haringzult
- Ingrediënten:
- bismarckharing, ei, geleipoeder, mini-maïskolven uit blik, peterselie, rode paprika uit pot, ui, witte peper, wortel en zure augurk
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- azijn / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, azijn, basilicum, beschuit, biefstuk, bieslook, bismarckharing, bleekselderij, citroensap, kervel, mosterd, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika uit pot, sjalot, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: