Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Raie glacée - Rog in aspic
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, eiwit, gelatine, laurier, peper, peterselie, rogvleugel, tijm, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, citroensap, courgette, dijonmosterd, droge witte wijn, eidooier, eiwit, fijn zeezout, gelatine, kalfsfilet, knoflook, koffieroom, laurier, laurierblad, lavendel, olijfolie, peper, peterselie, rode poonfilets, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: