Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, appel, artisjok, bacon, bier, bladpeterselie, bloemkool, boter, brood, bruisend mineraalwater, buricchedeeg, butifarra, champignon, citroen, citroensap, courgettebloemen, ei, foelie, melk, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: