Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, azijn, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, dragonazijn, eidooier, eiwit, friseesla, kervel, knoflook, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, room, sjalot |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio: