Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Aardappelsouffle met gerookte paling
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, asperge, bakolie, bieslook, bloem, bloemkool, citroen, citroensap, ei, gedroogde oregano, gele paprika, gerookte paling, groene paprika, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, majoraan, melk, mozzarella, olijfolie, pastinaak, peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: