Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, brood, citroen, citroensap, cognac, court-bouillon, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gelatine, gerookte makreel, gerookte vis, lente-ui, melk, peterselie, sjalot, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: