9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloemartisjokhartenauberginebakpoederbasilicumbechamelsausbleekselderijbrooddoperwteifrituuroliegehaktgekookte hamknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperrundergehaktsuikeruiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Klassieke lasagna

Ingrediënten:
bloem, bolognesesaus, boter, knoflook, lasagnavellen, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Pizza rustica

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, eierdooier, mozzarella, pecorino romano, prosciutto, ricotta, slagroom, suiker, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Ditalinitimbaal met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, ditalini, luganega-worst, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en provolone

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Zondagse tagliatelle

Ingrediënten:
bleekselderij, bliktomaat, bloem, boter, doperwt, frituurolie, gehakt, mozzarella, olijfolie, pecorino, tagliatelle, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne uit Napels

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lasagne alla napoletana

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peper, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / rundvlees / ovenschotel
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Pizza met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, basilicum, bloem, boter, gist, mozzarella, olie, oregano, rozemarijn, salami, tomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Sartù

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, ei, gedroogde paddenstoelen, italiaanse saucijsen, kippenlever, melk, mozzarella, olijfolie, paneermeel, passata, peper, risottorijst, rundergehakt, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche / rijst / feestdagen