9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaugurkazijnbakpoederbieslookbotercitroenblaadjescitroengraseidooiereiwitfijne kristalsuikergarnaalgele bietgemberkomkommerkoriandermosterdsakesesamzaadsjalotsushirijsttonijnwortelyaki-nori vellenzalmzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Viskoekjes met komkommerrellish

Ingrediënten:
ei, gember, kabeljauw, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, kokosazijn, komkommer, maïzena, rijstazijn, rode currypasta, sjalot, sperziebonen, suiker, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Sushi van roodwier en gerst

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gerookte makreel, gerst, haring, ingelegde augurk, ingelegde komkommer, makreel, mayonaise, mierikswortel, nori, omelet, rijstazijn, roodwier, zeewier en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Sushi met nori en vulling

Ingrediënten:
geroosterde peper, japanse omelet, komkommer, lente ui, mossel, rijstazijn, suiker, sushirijst, tonijn, yaki-nori vellen, zalm en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstsandwiches

Ingrediënten:
bieslook, ei, koriander, pijlinktvis, garnaal, rijstazijn, sake, sesamzaad, suiker, sushirijst, tonijn, wasabipasta, water, yaki-nori vellen, zalm, zalmeitjes en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Sushi

Ingrediënten:
boter, ei, ingelegde gember, japanse sojasaus, komkommer, norivel, rijstazijn, suiker, sushirijst, tonijnfilet, wasabi, wortel, zalmfilet en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Haringsalade

Ingrediënten:
aardappel, augurk, azijn, ei, handappel, maatjes, mosterd, peper, rode biet, suiker, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / vis