8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: balsamicoazijnbasilicumbieslookbladpeterseliebleekselderijbotercrème fraîchedroge witte wijnextra vierge olijfoliegedroogde chilipepergedroogd eekhoorntjesbroodgroene chilipepersgroentebouillonkastanjechampignonskipfiletknoflookolijfoliepappardelleslagroomuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pasta met paddestoelen

Ingrediënten:
droge witte wijn, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, olijfolie, pasta, peterselie, rucola, water, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pappardelle met kip en paddestoelen

Ingrediënten:
basilicum, boter, droge witte wijn, gedroogde porcini, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mascarpone, pappardelle, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

vittorio's pasta met clams en porcini

Ingrediënten:
clams, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, extra vierge olijfolie, gedroogde chilipeper, groene chilipepers, knoflook, peterselie, spaghetti, tapijtschelpen en trostomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pappardelle met konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, gedroogde porcini, konijnenvlees, laurierblad, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, pappardelle, peterselie, pomodori uit blik, ui, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / avondmaal uit Veg!:

Paddenstoelen risoniotto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, boter, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, orzopasta, paddenstoelen, risonipasta, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Polenta met garnalen - polenta pasticciata al gamberi

Ingrediënten:
boter, garnalen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, paddestoelen, polenta, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles