Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Mousse de saumon - Zalmmousse
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, cognac, crème fraîche, gerookte zalm, slagroom, witte wijn en zalmfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gelatine, gerookte forelfilet, gerookte zalm, ham, kalkoen, kip, kreeft, lente-ui, linguine, madeira, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, truffel, ui, zalm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: