Sobanoedels met geroerbakte zalm en gember

Je vindt dit recept op pagina 67 in delicious. magazine - 2015-04 .

Soort:
vlees / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sobanoedelsoep met shiitakes en kruiden

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Pascale

Sobanoedels met preispaghetti en lichtgebakken zalm en soja-sesamsaus

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Lezersrecept: Japanse sobanoedels met zeewier en edamame

Een recept uit Isabel

Zalm, geroergebakte, met gember en sobanoedels

Een recept uit delicious. magazine - 2015-04

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!