Caponata met bleekselderij, aubergine en tomaat

Je vindt dit recept op pagina 134 in delicious. magazine - 2007-06 .

Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gefrituurde groente

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Gevulde aubergines

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Caponata: zoetzure aubergines met tomaten, bleekselderij, kappertjes en olijven

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Panella's met Caponata

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!