groenten, aardappels en peulvruchten

Zoek naar groenten, aardappels en peulvruchten in jouw eigen kookboeken

Groenten, Aardappels En Peulvruchten koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Cocido madrileño

Ingrediënten:
aardappel, bacon, chorizo, doorregen spek, gedroogde kikkererwten, groene kool, kip, kruidnagel, laurierblaadje, morcilla, prei, rijstvermicelli, runderborst, saffraandraadjes, snijbiet, sperziebonen, tocino, ui en varkenspoot

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Catalaanse kikkererwtensalade ensalada catalana de garbanzos

Ingrediënten:
chorizo, kikkererwten, knoflook, laurierblad, olijfolie extra vergine, pijnboompitten, rode ui, tomaat en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Stevige aardappelkugel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel - Aardappelpastei

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Met yoghurt geklopte hummus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, griekse yoghurt, olijven, paprikapoeder, tahin en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus van gemengde bonen met tonijn

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gemengde bonen uit blik, griekse yoghurt, koriander, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tahin, tomatenpuree en tonijn in water

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Wittebonenhummus met pittige mais

Ingrediënten:
cannellinibonen, cayennepeper, citroensap, gerookte paprika, hennepzaad, komijnpoeder, koriander, lente-ui, minimaiskolf, olijfolie, paprikapoeder, tahin en tomatenpuree

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Zwartebonenhummus met zwarte olijven

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, gedroogde zwarte bonen, kalamata olijf, olijfolie en pesto

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus van tuinbonen met avocado

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, diepvriestuinbonen, koriander, lente-ui, limoensap, rode chilipeper en sumak

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus zonder koken

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, kikkererwten uit blik, olijfolie, paprikapoeder, sumak en tahin

Soort:
peulvruchten
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, linzen, ui, water en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
peulvruchten
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Fijne bonenpuree

Ingrediënten:
bonenkookvocht, boter, groenten, kruiden en linzen

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met walnoottarator

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, knoflook, olijfolie, tahin, walnoten en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met tomaat en gerookte-paprikapoeder

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde kikkererwten, kerstomaat, knoflook, komijnzaad, olijfolie, pikant gerookt paprikapoeder, tahin, tomatenpuree en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met spinazie en knoflook

Ingrediënten:
babyspinazie, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, granaatappelpitten, knoflook, tahin en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Auberginehummus met harissa

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, gedroogde kikkererwten, granaatappelpitten, harissa, knoflook, olijfolie, pijnboompitjes, tahin en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met kruidenolie

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, tahin en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met noten

Ingrediënten:
amandelen, boter, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, knoflook, pijnboompitjes, pistache en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Mungbonenhummus met koriander

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedroogde mungbonen, granaatappelpitten, koriander, nigellazaad, olijfolie, sinaasappel, tahin en tomaat

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus vol pitten en zaden

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, honing, knoflook, lijnzaad, little gem, olijfolie, pompoenpitten, tahin, zonnebloempitten en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met geroosterde flespompoen

Ingrediënten:
cayennepeper, flespompoen, gedroogde kikkererwten, gemberwortel, griekse yoghurt, knoflook, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, tahin, venkelzaad en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Zomerse hummus van groene erwten

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroensap, doperwt, gedroogde groene spliterwten, griekse yoghurt, munt, olijfolie en peterselie

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met kruidengehaktballetjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, diepvrieserwten, dille, edamamebonen, gehaktballen, hummus, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lente-ui, maïzena, olijfolie, tuinboon en vlees

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus van borlottibonen met biet

Ingrediënten:
bieten, blik borlottibonen, cayennepeper, citroensap, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, tahin en za'atar

Soort:
peulvruchten