groenten, aardappels en peulvruchten

Zoek naar groenten, aardappels en peulvruchten in jouw eigen kookboeken

Groenten, Aardappels En Peulvruchten koken? De lekkerste recepten:

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-06:

Auberginetimballo

Ingrediënten:
aubergine

Soort:
vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-07:

Bietjescarpaccio met zwarte peper, balsamico en kervel

Ingrediënten:
balsamico, bietjes, carpaccio, kervel en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel - Aardappelpastei

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Stevige aardappelkugel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Fijne bonenpuree

Ingrediënten:
bonenkookvocht, boter, groenten, kruiden en linzen

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Frijoles refritos - Gebakken bonen met totopos

Ingrediënten:
kwark, radijsroosjes, reuzel, roze bonen, slabladeren, tortillachips, ui, varkensvet, water, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met gebakken ui

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, honing, knoflook, olijfolie, tahin, ui, venkelzaad en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Klassieke hummus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gedroogde kikkererwten, olijfolie, paprikapoeder, tahin en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

La Loubia - Gekruide witte bonen

Ingrediënten:
gemalen komijn, knoflook, kruidnagel, olijfolie, paprikapoeder, rode chilipeper, witte bonen en zout

Keuken:
Afrikaans / Frans
Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Warme boterhummus met knoflook

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, knoflook, komijnzaad, tahin en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met knoflookboerenkool en citroen

Ingrediënten:
boerenkool, cayennepeper, citroensap, kikkererwten uit blik, knoflook, peterselie, tahin en versgemalen zwarte peper

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus van witte bonen met feta

Ingrediënten:
bladpeterselie, cannellinibonen, cayennepeper, citroensap, feta, knoflook, munt, olijfolie en paprikapoeder

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met za'atarboter

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, kikkererwten uit blik, knoflook, tahin en za'atar

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Kruidige wortelhummus met komijn

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, griekse yoghurt, kikkererwten uit blik, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, tahin en wortel

Soort:
peulvruchten
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, linzen, ui, water en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
peulvruchten
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Broodvruchtzaden - med ka-noon

Ingrediënten:
eidooier, gespleten mungbonen, suiker en water

Keuken:
Thais
Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus van tuinbonen met avocado

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, diepvriestuinbonen, koriander, lente-ui, limoensap, rode chilipeper en sumak

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Zwartebonenhummus met zwarte olijven

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, gedroogde zwarte bonen, kalamata olijf, olijfolie en pesto

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus van gemengde bonen met tonijn

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gemengde bonen uit blik, griekse yoghurt, koriander, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tahin, tomatenpuree en tonijn in water

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Wittebonenhummus met pittige mais

Ingrediënten:
cannellinibonen, cayennepeper, citroensap, gerookte paprika, hennepzaad, komijnpoeder, koriander, lente-ui, minimaiskolf, olijfolie, paprikapoeder, tahin en tomatenpuree

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Met yoghurt geklopte hummus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, griekse yoghurt, olijven, paprikapoeder, tahin en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus zonder koken

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, kikkererwten uit blik, olijfolie, paprikapoeder, sumak en tahin

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Mungbonenhummus met koriander

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedroogde mungbonen, granaatappelpitten, koriander, nigellazaad, olijfolie, sinaasappel, tahin en tomaat

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met kruidenolie

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, tahin en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten