hapjes

Zoek naar hapjes in jouw eigen kookboeken

Hapjes koken? De lekkerste recepten:

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Een bord bloemen met wat vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, boekweitbloemen, duindoornsap, honing, komkommerbloemen, koolbloemen, pompoenzaad, pompoenzaadolie, raapzaadbloemen, raapzaadolie, rucolabloemen, vlierbloesem, witte erwtenbloemen, wortelbloemen en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
hartige hapjes / zoete hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met Schwarzwalderschinken en vijgen

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, roze voedingskleurstof en vijgencrème met schwarzwalderschinken

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met kalkoen, aubergine en sinaasappel

Ingrediënten:
auberginevulling, basisrecept voor hartige macarons, gele voedingskleurstof en rode voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met ham en boter

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, hamcrème en roze voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met rillettes

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, rillettescrème en rode voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gemarineerde zalm,verveine en limoen

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, pompoenpitten en zalmmousse

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met foie gras

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, bladgoud, boter, foie gras en gewürztraminergelei

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gerookte zalm en bergamot

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, gele voedingskleurstof, piment d'espelette, rode voedingskleurstof en zalmcrème

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macaron met wortel

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, blauwe voedingskleurstof, rode voedingskleurstof en wortelpuree

Soort:
hartige hapjes

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2006-12:

Oesters

Ingrediënten:
oesters

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met tapenade en grapefruit

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, blauwe voedselkleurstof, rode grapefruit, tapenade en zwarte voedingskleurstof

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met sardientjes en wasabi

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, bruine voedingskleurstof, goudpoeder en sardientjesmousse

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

empanadas met aardappel en chorizo

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, chorizo, eigeel, komijn, margarine, melk, olijfolie, peper, gerookt paprikapoeder, rode paprika, ui, water en zout

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:

Maïsbroodmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, jalapeñopeper, karnemelk, maïsmeel en volle melk

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Sergio's smaakmakers:

Sablés van Parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, limoen en parmezaanse kaas

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Chocoladebollen met sesamzaad

Ingrediënten:
chocolade en sesamzaad

Soort:
zoete hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Koffi eschuimpjes met mokkacrème

Soort:
zoete hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

Mokka-notenblokjes

Ingrediënten:
noten

Soort:
zoete hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-02:

S’mores

Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bij de koffie uit Culinaria Italia:

Gekruid deeg voor doodsbeentjes of paaslammeren - ossa dei morit o agnellini pasquali

Ingrediënten:
amandelolie, bloem, kruidnagel en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met zoete aardappel en kokos

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons en zoete aardappelcrème

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Roquefortcrème

Ingrediënten:
boter, roquefort, sultanarozijnen, walnoten en witte peper

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Sardientjesmousse

Ingrediënten:
citroensap, met wasabi geroosterd sesamzaad, olijfolie, sardientjes op olijfolie, sojaroom, wasabipasta en witte peper

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met roquefort, walnoten en sultanarozijnen

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, blauwe voedingskleurstof, gele voedingskleurstof en roquefortcrème

Soort:
hartige hapjes