sauzen

Zoek naar sauzen in jouw eigen kookboeken

Sauzen koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vinaigrette

Ingrediënten:
azijn, olie, peper en zout

Soort:
sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Karamelsaus

Ingrediënten:
suiker en water

Soort:
zoet / sauzen
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met champignonsaus met ham en tomaat

Ingrediënten:
champignons, conchiglie, extra vergine olijfolie, fusili, gedroogd eekhoorntjesbrood, gekookte ham, knoflook, maccheroni, penne, peterselie, pruimtomaten in blik, ziti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Appel-keriesaus

Ingrediënten:
appelen, bieslook, citroensap, kerriepoeder, maïszetmeel, peterselie, suiker, uien, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoetzure saus (2de manier)

Ingrediënten:
azijn, maïszetmeel, olie, sambal oelek, sherry, sjalotje, sojasaus, suiker, tomatenketchup en water

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoetzure saus (1ste manier)

Ingrediënten:
azijn, maïszetmeel, suiker, tomatenpuree, water en worcestersaus

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Champignon-kaassaus

Ingrediënten:
champignons, gemalen kaas, kerriepoeder, kippenbouillon, maïszetmeel, peper, room, sjalotjes en vetstof

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paprikasaus

Ingrediënten:
rode paprika, tomaat, groentebouillon, paprikapoeder, peper, suiker, tomatenpuree, ui, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Garnalensaus

Ingrediënten:
maïszetmeel, peterselie, reuzengarnalen, tomaten, tomatenketchup, ui, vetstof, water, zout en zwarte peper

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, courgette, gedroogde provencaalse kruiden, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, paprika's, peper, runderbouillon, tomaten, ui, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, laurier, marjolein, pili-pilipeper, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Provençaalse saus

Ingrediënten:
champignon, gedroogde provencaalse kruiden, knoflook, olijfolie, paprika, rosé, tomaten, tomatenpuree en uien

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Snelle tomatensaus

Ingrediënten:
ansjovis, groen pepertje, kappertjes, knoflook, olijfolie, peterselie, tomaten, zout en zwarte olijven

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Blanke botersaus (Beurre blanc)

Ingrediënten:
boter, peper, sjalotten, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lichtgebruinde boter

Ingrediënten:
boter, peper en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

portwijn-appelsausje

Ingrediënten:
appel, bruine suiker, maïszetmeel, rode port, vetstof en vleesfond

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Uiensaus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, azijn, groentebouillon, laurier, mosterd, peper, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bolognaisesaus

Ingrediënten:
basilicum, gehakt, tomaat, groentebouillon, laurier, olijfolie, oregano, peper, tomatenpuree, ui, wortelen en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Viseitjessaus

Ingrediënten:
eierdooiers, peper, peterselie, room, visbouillon, viseitjes, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bieslooksabayon

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, eierdooiers, peper, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Choronsaus

Ingrediënten:
dragon, dragonazijn, eierdooiers, laurier, peper, peterselie, sjalotten, tijm, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mousselinesaus

Ingrediënten:
citroen, eierdooiers, peper, room, vetstof, water en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bearnaisesaus

Ingrediënten:
dragon, dragonazijn, eierdooiers, laurier, peper, peterselie, sjalotten, tijm, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Sherrysaus

Ingrediënten:
citroen, dragon, eierdooiers, peper, peterselie, sherry, suiker en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Maltezersaus

Ingrediënten:
citroen, eierdooiers, peper, sinaasappel, vetstof, water en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Fruitsaus

Ingrediënten:
ananas, eierdooiers, limoen, peper, sinaasappel, vetstof, water en zout

Soort:
warme sauzen