sauzen

Zoek naar sauzen in jouw eigen kookboeken

Sauzen koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vinaigrette

Ingrediënten:
azijn, olie, peper en zout

Soort:
sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Karamelsaus

Ingrediënten:
suiker en water

Soort:
zoet / sauzen
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Ribbetjessaus met worst

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, kippenbouillon, knoflook, peper, spek, tomaat, tomatenpuree, varkensribbetjes, verse varkensworst, witte wijn, wortel en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bechamelsaus

Ingrediënten:
bloem, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Ragù - Vleessaus

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, gehakt, ingemaakte tomaat, italiaanse saucijsen, olijfolie, pancetta, peterselie, prosciutto, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Witte-wijnsaus met druifjes

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, peper, sinaasappellikeur, vetstof, visbouillon, witte druiven, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, groentebouillon, kerriepoeder, melk, peper, ui, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Maderasaus

Ingrediënten:
bloem, bouillon, madera, peper, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Botersaus

Ingrediënten:
bloem, boter, peper, visbouillon en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Ragù ai funghi - Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, gedroogde porcini, ingemaakte tomaat, olijfolie, peterselie, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Godardsaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, gehakt, peper, rozemarijn, tomatenpuree, vetstof, vleesbouillon en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù de cinghiale - Wildzwijnragu

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, marinade voor wildzwijn, olijfolie, pepers, plantaardige olie, rozemarijn, salie, gezeefde tomaten, tomatenpuree, ui, wildzwijnschouder, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Bearnaisesaus

Ingrediënten:
boter, dragon, eidooier, noilly prat, sjalot, witte wijn en witte wijnazijn

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù di maiale - Varkenssaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Saus bij garnalenravioli

Ingrediënten:
courgettebloemen, knoflook, mosselen, olijfolie, tomatenpassata en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù di cervo - Hertenragu

Ingrediënten:
bleekselderij, hertengehakt, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentesaus met garnalen

Ingrediënten:
bouillon, cognac, garnalen, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tomaten, ui, vetstof, wortel en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaassaus met spekblokjes en uien

Ingrediënten:
gedroogde tomaten, gemalen kaas, koffieroom, peper, spekblokjes, uien, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Sherrysaus

Ingrediënten:
citroen, dragon, eierdooiers, peper, peterselie, sherry, suiker en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mikadosaus

Ingrediënten:
eierdooiers, limoen, mandarijnen, peper, sinaasappellikeur, vetstof, water en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Sinaasappelsaus

Ingrediënten:
eierdooiers, peper, room, sinaasappelsap, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Choronsaus

Ingrediënten:
dragon, dragonazijn, eierdooiers, laurier, peper, peterselie, sjalotten, tijm, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mousselinesaus

Ingrediënten:
citroen, eierdooiers, peper, room, vetstof, water en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bearnaisesaus

Ingrediënten:
dragon, dragonazijn, eierdooiers, laurier, peper, peterselie, sjalotten, tijm, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Fruitsaus

Ingrediënten:
ananas, eierdooiers, limoen, peper, sinaasappel, vetstof, water en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Maltezersaus

Ingrediënten:
citroen, eierdooiers, peper, sinaasappel, vetstof, water en zout

Soort:
warme sauzen