sauzen

Zoek naar sauzen in jouw eigen kookboeken

Sauzen koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vinaigrette

Ingrediënten:
azijn, olie, peper en zout

Soort:
sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Karamelsaus

Ingrediënten:
suiker en water

Soort:
zoet / sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, bouillon, cayennepeper, marjolein, peper, tomaten, tomatenpuree, ui, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groenekruidensaus

Ingrediënten:
bloem, dragon, dragonazijn, eierdooiers, groentebouillon, kervel, peper, peterselie, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hollandse saus

Ingrediënten:
citroen, eierdooiers, peper, vetstof, water en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Veloutésaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroen, eierdooier, kippenbouillon, peper, peterselie, room, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Amitriciana - Pasta met tomatensaus met pancetta en rode peper

Ingrediënten:
boter, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino romano, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode spaanse peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Barbecuesaus

Ingrediënten:
azijn, bruine suiker, cayennepeper, citroen, mosterdpoeder, peper, tomatenpuree, worcestersaus en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Warme honingsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, honing, peper, room, roze peperkorrels, sjalot, witte wijn, witte-wijnazijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met tomatensaus met olijfolie en gehakte groenten met rozemarijn en pancetta

Ingrediënten:
conchiglie, extra vergine olijfolie, fusilli, karrenwielen, pancetta, rozemarijn en tomatensaus met olijfolie en gehakte groenten

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Soubisesaus

Ingrediënten:
bloem, melk, peper, room, uien, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Champignonsaus

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, citroen, peper, room, sjalotje, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mosterdsaus

Ingrediënten:
bloem, melk, mosterd, peper, ui, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Waterkerssaus

Ingrediënten:
bleekselderij, peper, room, sjalot, vetstof, visfumet, waterkers, witte vermout, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, courgette, gedroogde provencaalse kruiden, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, paprika's, peper, runderbouillon, tomaten, ui, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paprikasaus

Ingrediënten:
rode paprika, tomaat, groentebouillon, paprikapoeder, peper, suiker, tomatenpuree, ui, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Blanke botersaus (Beurre blanc)

Ingrediënten:
boter, peper, sjalotten, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, laurier, marjolein, pili-pilipeper, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Provençaalse saus

Ingrediënten:
champignon, gedroogde provencaalse kruiden, knoflook, olijfolie, paprika, rosé, tomaten, tomatenpuree en uien

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Snelle tomatensaus

Ingrediënten:
ansjovis, groen pepertje, kappertjes, knoflook, olijfolie, peterselie, tomaten, zout en zwarte olijven

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lichtgebruinde boter

Ingrediënten:
boter, peper en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bosbessensaus

Ingrediënten:
azijn, bosbessen, cassislikeur, mosterd en room

Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Crème Anglaise

Ingrediënten:
cognac, eidooier, rum, suiker, vanille-extract, vanillesuiker en volle melk

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bercysaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, peterselie, room, visfumet en witte wijn

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zurkelsaus

Ingrediënten:
peper, room, sjalotten, visbouillon, witte vermout, witte wijn, zout en zurkel

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Basilicumroomsaus

Ingrediënten:
basilicum, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Soort:
warme sauzen