conserven

Zoek naar conserven in jouw eigen kookboeken

Conserven koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Nathan Myhrvold, Maxime Bilet en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

preserving freshness of truffles

Ingrediënten:
kooldioxide uit sifon, truffel en truffelolie

Soort:
conserven
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Preserved Lemons

Ingrediënten:
citroen, kaneelstokje, korianderzaad, nigella (zwarte komijn), saffraan, steranijs, suiker, venkelzaad, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
conserven
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Gezouten onrijpe kruisbessen

Ingrediënten:
onrijpe kruisbessen en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
conserven
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Gefermenteerde kruisbessensap

Ingrediënten:
onrijpe kruisbessen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
conserven
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Dulseolie

Ingrediënten:
druivenpitolie en dulse

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
conserven
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Gefermenteerde erwtenpuree

Ingrediënten:
aspergillus oryzae, gele erwten, parelgort en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
conserven
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Ingelegde sinaasappel

Ingrediënten:
grof zeezout, kaneelstokje, sinaasappels, Steranijs en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
conserven
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Groenejeneverbessenolie

Ingrediënten:
onrijpe groenejeneverbessen en raapzaadolie

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment / conserven
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Dennenolie

Ingrediënten:
dennennaalden, druivenpitolie en peterselie

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment / conserven
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Eekhoorntjesbroodolie

Ingrediënten:
druivenpitolie en eekhoorntjesbrood

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
conserven / paddenstoelen
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Dilleolie

Ingrediënten:
dille en druivenpitolie

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment / conserven
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Gefermenteerde knoflook

Ingrediënten:
knoflook

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees

Ingrediënten:
gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees / conserven
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gekookt pekelvlees of corned beef

Ingrediënten:
gepekeld rundvlees, jeneverbessen, laurier, ui, water en wortel

Keuken:
Amerikaans / Brits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte groene vijgen

Ingrediënten:
citroensap, groene vijgen, kardemompeulen, kruidnagels, rozenblaadjes, rozenwater en suiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte perzik

Ingrediënten:
baksoda, perziken, suiker, witte azijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / fruit / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingelegde radijsjes

Ingrediënten:
appelazijn, chilivlokken, ciderazijn, laurier, mosterdzaad, radijs, rozemarijn, suiker, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

gesuikerde tomaten

Ingrediënten:
suiker en tomaten

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gekookte zoute of ingelegde tong uit de Elzas

Ingrediënten:
knoflook, laurier, ossentong, paddenstoelen, peperkorrels, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees / orgaanvlees / conserven
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gekookte zoute of ingelegde tong

Ingrediënten:
knoflook, laurier, ossentong, peperkorrels, ui en wortel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees / orgaanvlees / conserven
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Verduurzaamd vlees voor pekelvlees of cornedbeef

Ingrediënten:
bruine suiker, grof zout, inmaakkruiden, knoflook, laurier, peperkorrels, runderborst en salpeter

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
inmaak / rundvlees / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingelegde uien

Ingrediënten:
laurier, mosterdzaad, peperkorrels, sjalot, ui, water en witte wijnazijn

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte wortel

Ingrediënten:
appelciderazijn, bospeen, dillezaad, knoflook, korianderzaad, laurier, steranijs, suiker, venkelzaad, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
dillezaad, knoflook, komkommer, korianderzaad, suiker, water, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Ingelegde tomaten met knoflook

Ingrediënten:
citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, romatomaten, rozemarijn en sinaasappel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / condiment / conserven