groente

Zoek naar groente in jouw eigen kookboeken

Groente koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde kool - farschirovannaja kapusta

Ingrediënten:
boter, meel, rijst, rundergehakt, suiker, tomatenpuree, ui, varkensvet, visbouillon, witte kool, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Koolschnitzel - kapustnye kotlety

Ingrediënten:
boter, ei, paneermeel, verse peterselie, witte koolvis en zure room

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Geglaceerde groente in yoghurtsaus

Ingrediënten:
ahornsiroop, gember, jonge maiskolven, kervel, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, peper, peultjes, sinaasappel, tuinbonen, yoghurtsaus, zilverui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Carottes glacées - Geglaceerde wortelen

Ingrediënten:
boter, donkere fond, peper, peterselie, runderbouillon, suiker en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Gestoomde groente met ansjovissaus

Ingrediënten:
ansjovissaus, droge witte wijn, groentefond, laurierblad, raapjesgroen, romanesco, tijm, witte raapjes, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / bijgerecht uit Groot handboek sauzen:

Herfstpompoenpuree met kweepeer-azijnsap

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, kruidenzakje, kweepeer-azijnsap, muskaatpompoen, nootmuskaat, peper, sjalot, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Basilicumtomaten

Ingrediënten:
basilicum, basilicumbladeren, basilicumbloesem, belgische mosterd, bladpeterselie, citroenzest, fleur de sel, kleine tomaten, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
groente
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gebakken spinazie

Ingrediënten:
ei, olie, parmezaanse kaas, peper, spinazie, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit  - Tomaten special, 35 Rezepte

Bijgerecht uit Tomaten special, 35 Rezepte:

Marinierte Tomaten - Gemarineerdde tomaten

Keuken:
Mediterraans / Duits / Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sweet Potatoes, cooking sous Vide with Fat Until Tender

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Naked frying of Broccoli florets

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Root Vegetable Risotto

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentefond, knolraap, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, sjalot, ultra-sperse 5®, witte wijn en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Kohlrabi, Warming Sous Vide

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Naked frying of Baby Artichokes

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

celery root chips

Ingrediënten:
frituurolie, methocel k100m en selderijknol

Soort:
groente
Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Gefrituurde groenten met rode en witte saus

Ingrediënten:
gedroogde tijm, ketchup, knoflook, koolraap, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, pastinaak, peper, tofunaise, wortel, zoete aardappel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

microwaved Celery root

Ingrediënten:
selderijknol

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sour pickling and Sweet Pickling Beet

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sour pickling and Sweet Pickling Eggplant

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Peas, Warming Sous Vide

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Veal Stock

Ingrediënten:
peperkorrels, peterselie, ui en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous Vide White Asparagus

Ingrediënten:
geklaarde boter en witte asperge

Soort:
groente
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:

Cong hua can dou - Geroerbakte tuinbonen met lente-ui

Ingrediënten:
bakolie, fijne kristalsuiker, lente-ui, tuinbonen en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

In folie bereide prei met Maltesersaus

Ingrediënten:
acaciahoning, boter, foelie, maltesersaus, peper, prei en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Koolraapragout met paddenstoelen-citroensaus

Ingrediënten:
bruine champignons, hollandaisesaus, kalfsjus, koolraap, koolraapragout, nootmuskaat, peper, peterselie en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Topinambur met Hongaarse kalfstongsaus

Ingrediënten:
kalfstongsaus, olijfolie, peper, topinamboer en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente