noten en zaden

Zoek naar noten en zaden in jouw eigen kookboeken

Noten En Zaden koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Hazelnootpasta

Ingrediënten:
melkchocolade, blanke hazelnoten en suiker

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Zoute amandelen

Ingrediënten:
blanke amandelen, roomboter en zout

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sour pickling and Sweet Pickling Coconut, young

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pine nut Brittle

Ingrediënten:
boter, glucose, isomalt, pijnboompitten en suiker

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Salting, Sour pickling and Sweet Pickling Mustard Seeds

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Pine Nut

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Chestnuts, peeled, cooking sous Vide with Fat Until Tender

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pressure-Cooked Sesame Seeds

Ingrediënten:
sesamolie, sesamzaad en water

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Pecan

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté lemboet (Saté van kokos)

Ingrediënten:
djahé, djeroek poeroet, djinten, kemirienoten, kentjoer, ketoembar, knoflook, kokosrasp, laos, olie, peper, sambal oelek, serehpoeder, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Roasted Candlenuts

Ingrediënten:
kemirinoot, olie en zout

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Dried Cherry and Hazelnut Nougatine

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, gedroogde zure kers, glucosestroop de40, hazelnoot, hazelnootboter, suiker, trelahose, water en zout

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Gekarameliseerd amandelschaafsel

Ingrediënten:
amandel, suiker en water

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Chestnut Confit

Ingrediënten:
kastanjes en reuzel

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Walnoten-auberginehummus

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroensap, gedroogde kikkererwten, walnoten, knoflook, komijnpoeder, koriander en tahin

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Walnotenpesto

Ingrediënten:
basilicumbladeren, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, walnoten en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Noten-vruchtencakejes

Ingrediënten:
amandelen, baksoda, dadels, eieren, gedroogde abrikozen, haverzemelen, kokospalmsuiker, pecannoten, speltbloem, speltmeel, vanillemerg, walnoten en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Kokosnootmakronen

Ingrediënten:
amandelextract, bloemenhoning, eiwit, gedroogd kokosschaafsel, gember en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / nagerecht uit Nootje:

Hazelnootparfait

Ingrediënten:
chocoladehazelnootpasta, eidooier, hazelnootpasta, hazelnoten, kokosbloesempoedersuiker, kokosroom, poedersuiker en vanillemerg

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Noten-bietensalade

Ingrediënten:
appels, blauwe rozijnen, cranberry's, biet, macadamianoten en pecannoten

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ontbijt uit Nootje:

Walnootknotjes

Ingrediënten:
bloemenhoning, bloemkool, sinaasappelzest, speltbloem, speltmeel, gist, walnootolie, walnoten, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Drinken uit Nootje:

Pecannoten-kardemommelk

Ingrediënten:
gemalen kardemom, pecannoot, vanillestokje, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Kastanjenotenknäckerbrödjes

Ingrediënten:
gedroogde gist, havermeel, karwijzaad, kastanjemeel, lauwwarm water, speltbloem, yoghurt en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Choco-hazelnootpasta

Ingrediënten:
bloemenhoning, cacaopoeder, hazelnoot, hazelnootolie en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Pistachenotenpesto

Ingrediënten:
basilicumbladeren, bladpeterselie, pistaches, knoflookteen, limoensap, olijfolie, peper en zeezout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch