noten en zaden

Zoek naar noten en zaden in jouw eigen kookboeken

Noten En Zaden koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Hazelnootpasta

Ingrediënten:
chocolade, melk, hazelnoot, ontvliesd en suiker

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Zoute amandelen

Ingrediënten:
amandel, blank, roomboter en zout

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté lemboet (Saté van kokos)

Ingrediënten:
djahé, djeroek poeroet, djinten, kemirienoten, kentjoer, ketoembar, knoflook, kokosrasp, laos, olie, peper, sambal oelek, serehpoeder, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
noten en zaden
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Gekarameliseerd amandelschaafsel

Ingrediënten:
amandel, suiker en water

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Chestnut Confit

Ingrediënten:
kastanjes en reuzel

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pressure-Cooked Sesame Seeds

Ingrediënten:
sesamolie, sesamzaad en water

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Chestnuts, peeled, cooking sous Vide with Fat Until Tender

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Salting, Sour Pickling And Sweet Pickling Mustard Seeds

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sour pickling and Sweet Pickling Coconut, young

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Pecan

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Dried Cherry and Hazelnut Nougatine

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, gedroogde zure kers, glucosestroop de40, hazelnoot, hazelnootboter, suiker, trelahose, water en zout

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Roasted Candlenuts

Ingrediënten:
kemirinoot, olie en zout

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pine nut Brittle

Ingrediënten:
boter, glucose, isomalt, pijnboompitten en suiker

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Chris Young, Nathan Myhrvold en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Pine Nut

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Ontbijt uit Nooit meer diëten:

kleurrijke fruitsalade met noten-zadenmix en yoghurt

Ingrediënten:
fruit, kefir, natuuryoghurt, noten en zaden

Soort:
fruit / noten en zaden
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken uit Culinaria U.S.A.:

Barq's en zoute pinda's - barq's and salted peanuts

Ingrediënten:
barqs root beer en zoute pinda’s

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / noten en zaden
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Drooggebakken pinda's - katjang goreng

Ingrediënten:
arachideolie, knoflook, olie, pinda en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / noten en zaden
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner uit Nootje:

Hollandse pistachenotensoep

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, boerenkool, courgette, gepelde pistachenoten, knoflookteen, kokosroom, kruidenbouillon, limoensap, olijfolie, peper, rode ui en zeezout

Soort:
vegetarisch / noten en zaden
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Wasabinootjes

Ingrediënten:
bloemenhoning, ei, gerookt paprikapoeder, peper, pinda's, speltbloem, wasabipoeder en zout

Soort:
vegetarisch / noten en zaden
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Amandelnotensalade

Ingrediënten:
amandelmelk, avocado, blanke amandelen, gedroogde babyvijgen, gemengde linzen, gepelde pistachenoten, kokoswater, limoensap, taugé, verse gember, waterkers, wortelen en zeewier

Soort:
vegetarisch / noten en zaden
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Macadamianoten met rozemarijn

Ingrediënten:
knoflook, macadamianoten, olijfolie, rozemarijn en zeezout

Soort:
vegetarisch / noten en zaden
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Chocolade-notenkuipjes

Ingrediënten:
amandelen, hazelnoten, honing, pure chocolade, verse cranberry's en walnoten

Soort:
vegetarisch / noten en zaden
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Zoete pecannootjes

Ingrediënten:
bloemenhoning, cacaopoeder, gember, kaneel, kardemompoeder, pecannoten, peper en zeezout

Soort:
vegetarisch / noten en zaden
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Geitenkaas in een notenjasje

Ingrediënten:
gepelde pistachenoten, havermeel, hazelnoten, walnoten, zachte geitenkaas en zeezout

Soort:
vegetarisch / noten en zaden
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Walnootpopcorn

Ingrediënten:
gerookte walnoten, pofmaïs en walnootolie

Soort:
vegetarisch / noten en zaden