noten en zaden

Zoek naar noten en zaden in jouw eigen kookboeken

Noten En Zaden koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Hazelnootpasta

Ingrediënten:
melkchocolade, blanke hazelnoten en suiker

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Zoute amandelen

Ingrediënten:
blanke amandelen, roomboter en zout

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Dried Cherry and Hazelnut Nougatine

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, gedroogde zure kers, glucosestroop de40, hazelnoot, hazelnootboter, suiker, trelahose, water en zout

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Roasted Candlenuts

Ingrediënten:
kemirinoot, olie en zout

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Pine Nut

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Chestnuts, peeled, cooking sous Vide with Fat Until Tender

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Pecan

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pressure-Cooked Sesame Seeds

Ingrediënten:
sesamolie, sesamzaad en water

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté lemboet (Saté van kokos)

Ingrediënten:
djahé, djeroek poeroet, djinten, kemirienoten, kentjoer, ketoembar, knoflook, kokosrasp, laos, olie, peper, sambal oelek, serehpoeder, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Salting, Sour pickling and Sweet Pickling Mustard Seeds

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pine nut Brittle

Ingrediënten:
boter, glucose, isomalt, pijnboompitten en suiker

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Chestnut Confit

Ingrediënten:
kastanjes en reuzel

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Gekarameliseerd amandelschaafsel

Ingrediënten:
amandel, suiker en water

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Sour pickling and Sweet Pickling Coconut, young

Soort:
noten en zaden
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Macadamianoten-havermoutflapjacks

Ingrediënten:
macadamianoten, grasboter, blauwe rozijnen, havermout, havermoutvlokken en honing

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Monte bianco

Ingrediënten:
cacao, fijne kristalsuiker, gesuikerde viooltjes, kastanje, melk, rum, slagroom, venkelzaad en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken uit Culinaria U.S.A.:

Barq's en zoute pinda's - barq's and salted peanuts

Ingrediënten:
barqs root beer en zoute pinda’s

Keuken:
Amerikaans
Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Drinken uit Nootje:

Hazelnootkoffie

Ingrediënten:
hazelnoten, hennepzaad, koffiebonen, kokosolie, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ontbijt uit Nootje:

Hazelnootsmoothie met sinaasappel en limoen

Ingrediënten:
banaan, hazelnootmelk, limoen en sinaasappels

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Drinken uit Nootje:

Hazelnoot-chocolademelk

Ingrediënten:
bloemenhoning, cacao, hazelnootmelk, kokosmelk en vanille-extract

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Noten-bietensalade

Ingrediënten:
appels, blauwe rozijnen, cranberry's, biet, macadamianoten en pecannoten

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Citroen-notenblokjes

Ingrediënten:
cashewnoten, citroensap, citroenzeste, havermout, honing, kokosolie, kurkuma, medjooldadels en walnoten

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Chocolade-notenkuipjes

Ingrediënten:
amandelen, hazelnoten, honing, pure chocolade, cranberry's en walnoten

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Wasabinootjes

Ingrediënten:
bloemenhoning, ei, gerookt paprikapoeder, peper, pinda's, speltbloem, wasabipoeder en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:

Een pittig notenjasje

Ingrediënten:
blanke amandelen, chilipoeder, ei, olijfolie, ras el hanout, speltbloem en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch