barbecue/grill

Zoek naar barbecue/grill in jouw eigen kookboeken

Barbecue/Grill koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Pollo alla diavola: pittige gegrilde kip

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde chilipeper, kip, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Souvlaki: lamsspiesen met brood, tzatziki, tomaten en zoetzuur

Ingrediënten:
augurk, bloem, citroen, extra vierge olijfolie, gist, groene chilipepers, ontbeende lamsschouder, oregano, paprikapoeder, tomaat, tzatziki en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

Kip met knoflook en paprika van de barbecue

Ingrediënten:
citroen, dijonmosterd, gedroogde oregano, kip, knoflook, olijfolie, paprika's, pepers, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

Lamsspiesen

Ingrediënten:
citroen, gedroogde oregano, knoflook, lamsschouder, olijfolie, paprika's, tijm, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Samgyupsal buikspek

Ingrediënten:
buikspek, sesamolie en ssamjang-saus

Keuken:
Koreaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Bulgogi gemarineerd rundvlees

Ingrediënten:
bosui, gele ui, gemberwortel, japanse sojasaus, knoflook, peer, rundvlees, sesamolie en ssamjang-saus

Keuken:
Koreaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tataki snel gegrilde sashimi

Ingrediënten:
bosui, japanse sojasaus, kewpie-mayonaise, ponzu, rundvlees, sesamblad, sesamolie, sesamzaad, shiso, tataki-saus, tonijn, vis en vlees

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Teriyaki teriyakisaus

Ingrediënten:
bosui, gele ui, gemberwortel, japanse sojasaus, kippendij, knoflook, maïzena, mirin, ruwe rietsuiker, sesamzaad, teriyakisaus en visfilet

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Bijgerecht uit De Smaakbijbel:

Bonen voor de barbecue met ongerookte bacon en kruidnagel

Ingrediënten:
bacon, donkere stroop, engelse mosterd, gedroogde bonen en kruidnagel

Keuken:
Brits
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Snack of tussendoortje uit Yakitori & Korean BBQ:

Otsumami barsnacks

Ingrediënten:
atarime, eihire, gedroogde inktvis, gedroogde rog, gemengde gedroogde vis en kewpie-mayonaise

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit  - Grillen Special

Diner / hoofdgerecht uit Grillen Special:

Makrele mit Zedrat-Zitrone - Makreel met cedercitroen

Ingrediënten:
vis

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Birmese gegrilde gehaktballetjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, doorregen rundgehakt, gember, koriander, lamsgehakt, munt, peper, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Birmees
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Bijgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Gegrilde artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, citroen, olijfolie en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Satésaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, kokosmelk, pindakaas, rode ui, spaanse peper, tamarindepasta en thaise vissaus

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Paul's pindasaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, ketjap manis, sambal badjak en surinaamse pindakaas

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Bijgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Gegrilde perzissalade

Ingrediënten:
basilcum, citroenpesto, munt, olijfolie, parmaham, peper en zout, perziken, pijnboompitten, rucolamelange en zomergerecht

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Tonijn van de grill

Ingrediënten:
albacore-tonijn en red-eye mayonaise

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Ikayaki gegrilde vis

Ingrediënten:
bonitovlokken, katsuobushi, kewpie-mayonaise, octopustentakels, olijfolie, pulpo, sesamzaad en srirachasaus

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Zeeduivel kotelet

Ingrediënten:
salsa romesco en zeeduivel

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakiyasai gegrilde groente

Ingrediënten:
aubergine, avocado, boter, enoki, gedroogd zeewier, gemberwortel, honing, japanse sojasaus, knoflook, maiskolven, mirin, miso, nori, oosterse paddestoelen, ponzusaus, sesamzaad, shichimi tōgarashi en zoete aardappel

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit  - Grillen Special

Diner / hoofdgerecht uit Grillen Special:

Tandoori-lachs mit Grillkartoffeln - Tandoori-zalm met grillaardappelen

Ingrediënten:
vis

Keuken:
Duits / Indiaas
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit  - Grillen Special

Diner / hoofdgerecht uit Grillen Special:

Kabeljau von der Panne - Kabeljauw à la Plancha

Ingrediënten:
vis

Keuken:
Spaans / Duits
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Geroosterd lam aan het spit

Ingrediënten:
gepekeld lam en olijfolie

Keuken:
Hollands
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gegratineerde vruchtencompote - variatie

Ingrediënten:
crème fraîche, donkere basterdsuiker en vruchtencompote

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Spiesjes met krieltjes en spek

Ingrediënten:
echte ranchdressing, gerookt spek en krieltjes

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Spiesjes gambacake

Ingrediënten:
ansjovisaioli, gambavlees, rozemarijn en tomaat

Soort:
barbecue/grill