Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Erwtensoep
- Ingrediënten:
- aardappel, knolselderij, peterselie, prei, runderrookworst, selderijblad, spliterwten, varkenspoot en zuurkoolspek
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Amuse / diner uit Allerlekkerst Zomer:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / nagerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Lunch uit Allerlekkerst Zomer:
Bijgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Lunch uit Allerlekkerst Zomer:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Allerlekkerst Zomer:
Dranken / drinken uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / nagerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / bijgerecht / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: